Футболистът на Ботев Тодор Неделев почете с публикация паметта на журналиста Милен Цветков, който загина в тежка катастрофа в София навръх Великден. „Почивай в мир“, написа Неделев в профила си в една от социалнните мрежи. Той публикува снимка на журналиста, изразявайки тъгата си.

Паметта на Милен Цветков бе почетена и от „Марица“ с публикация на страницата на клуба:  Тази вечер, при жестока катастрофа в София, загина известният български журналист Милен Цветков. Той се превърна в емблематична фигура в българската журналистика. Свободомислещ, с тънко чувство за хумор и самоирония, изрязяващ смело позицията си, приветлив и усмихнат, но често с остър език. Човек от една изчезваща порода. Нехаресван от мнозина, но и харесван от много хора – нещо, което е често срещано у нас. Животът му бе отнет навръх Великден по нелеп начин. Милен Цветков е баща на две деца.
„Няма истина! Истината е споделена субективност“.

Поклон пред паметта му!

На 19 април вечерта известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Фаталният сблъсък между два джипа стана край мол в София навръх Великден. Журналистът е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми от силния удар. Цветков чакал на червен светофар, когато другата кола се забила в задната част на автомобила му с над 100 км/час.

Екипът на PlovdivDerby.com изказва съболезнования на близките и приятелите на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!