Спартак (Варна)

Четирима футболисти напуснаха Спартак (Варна).  Юношата на Локомотив (Пловдив) Архан Исуф е един от тях. Той и Георги Динков и разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие, а Мартин Ачков и Христо Иванов се прибраха в София.

В момента в отбора са вратарите Георги Ставрев (също юноша на Локомотив) и Християн Славов, защитниците Стефан Иванов и Ибрям Ибрахим, халфовете Мирослав Георгиев и Венцислав Гурков и нападателите Янаки Смирнов и Ивайло Русев. Осмината са дали принципно съгласие да играят в Трета лига – Североизточна група през другия сезон.

Междувременно утре в 8,30 отборът на Спартак се събира на стадиона и заминава на двудневен тренировъчен лагер в Еко-комплекс „Извори” в местност Батова край Варна.

В състава ще са останалите осем футболисти от миналия сезон и много юноши. Плановете са Спартак да тренира цяло лято, с малки почивки. През юли и август тимът ще играе и колкото се може повече контролни мачове, за да влезе добре подготвен в новия сезон в Трета лига – Североизточна група. Той ще започне в средата или през втората половина на август.