Фенове на Локомотив Пловдив отново изразиха несъгласието си с поредна идея на кмета на града Здравко Димитров – Зико. „Черно-белите“ запалянковци смятат, че той опитва „тихомълком и по терлици“ да прекарва идеи, които обслужват частни интереси. Става въпрос за признанието на Зико, че общината ще инвестира средства за изграждането на многоетажен паркинг на улица „Варшава“, който да има топла връзка със стадион „Христо Ботев“.

От фракцията „Бригада Пловдив“ публикуваха гневна декларация на официалната си страница във Фейсбук:

„Пир по време на чума“

(НЕ)Уважаеми г-н Здравко Димитров, след като внимателно изслушахме брифинга, в който говорихте за стадионите, забелязваме нещо много интересно и ще се наложи да го подчертаем, защото за всичките тези месеци, в които ви напомняхме, че в Пловдив се работи за общото благо на всички в града, вие отново показахте частна привързаност.

Как за толкова много време не разбрахте, че протестите на пловдивчани са свързани с това да има справедливост и равнопоставеност за всички в града ни?! Хора умират всеки ден заради вирус, който тормози цял свят, а (не)уважаемия, Здравко Димитров, прекарва тихомълком и по терлици идеи за паркинги, които да обслужват частни интереси. Защо не започнете да говорите за състоянието на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, защото това място и хората работещи в него, са героите на 21-и век, спасили стотици животи през изминалите няколко месеца… Да, забравихме, не ви интересува хората в Пловдив да бъдат спасени от COVID-19(12), вие отново взимате решения като фен, а не като човек, управляващ хилядолетния ни град.

Нашата борба продължава и призоваваме всеки, който може, да дари средства за инициативата “Пловдив срещу COVID-19″.

https://bg.helpkarma.com/cam…/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355