Половинката на английски национал е избухнала в сълзи, след като е била заловена да носи незаконно оръжие при слизането си от частен самолет на лондонското летище за ВИП полети „Бигин Хил“. Името на футболиста и гаджето му не се споменават в информацията на „Сън“.

На служителите на аеропорта тя обявила, че няма нищо за деклариране, но в чантата й са намерени електрошоково оръжие и сгъваема палка. Тя обявила, че носела предметите за самозащита, тъй като семействата на известните футболисти често са обект на нападение от престъпници.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Двата вида оръжие са закупени в чужбина, но са незаконни за употреба в Англия. Летищните власти намерили двата забранени предмета при завръщането на жената от посещение в държава от континентална Европа. Уточнява се, че тя не е била придружена от своя приятел, който играе във Висшата лига.

Според законодателството, притежанието на електрошоков пистолет може да доведе до присъда от максимум шест месеца затвор или глоба от най-много 5000 паунда. Носенето на сгъваеми палки също е незаконно.