Локомотив“ Пловдив за втора поредна година спечели Купата на България по футбол! „Черно-белите“ победиха на финала ЦСКА с дузпи след 0:0 в редовното време и продълженията на националния стадион „Васил Левски“.

Празненствата започнаха веднага след последния точен удар на Момчил Цветанов, но не само в София. Привържениците на „Локо“, които останаха в града под тепетата, организираха незабравимо посрещане на първенците!

Малко след 1:00 ч. след полунощ автобусът на тима пристигна на стадиона в парк „Лаута“. Десетки бяха желаещите да се докоснат до трофея и до своите герои! Всеки един от тях можеше спокойно да прегърне Купата, да се снима с нея, да пее и да скача.

Футболистите също се включиха в празника. Около 2:00 ч. след полунощ атрактивна заря сложи края на импровизираните тържества. След това първенците и феновете се насочиха към нощните заведения. Така ще празнуват те и тази вечер.

Очаква се в понеделник (6 юли) да бъде организиран шампионски парад в Пловдив, на който от „Локо“ отново да покажат на феновете спечелената Купа, съобщи btv.