КПБП излезе с информация относно футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, който ще се проведе на 5 септември на игрищата на Младежки център:

Уважаеми ботевисти, на 5.09.20г. ще се състои футболен турнир в памет на Тоско Бозаджийски. Събитието ще се проведе между 9:00 и 17:00ч в Младежки център (Гребна база). В надпреварата могат да се включат 32 отбора, като всеки отбор ще е съставен от максимум 10 души (5 полеви играчи + 1 вратар и до 4 резерви). Всеки тим ще получи специален плакет, посветен на Тоско, а за победителите ще има страхотни награди. Таксата за участие на отбор е 100лв, като записвания ще се извършват във фен магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1.

Освен футболен турнир, като част от мероприятието, ще има състезание по дърпане на въже и канадска борба. За останалите ботевисти сме подготвили среща със снимки и автографи от футболисти от представителния отбор на Ботев Пловдив, а за най-малките бултраси сме предвидили прожекция на филма „100 години Ботев Пловдив“, както и много подаръци.