Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери завари дома си окаяно състояние, след като се прибра от мача с Парма. "Виолетовите" надделяха с 2:1 като гост, а и трите попадения паднаха от дузпи.

Рибери се прибрал в дома си щастлив от успеха, но гледката развалила настроението му. Докато опитният футболист играе срещу Парма крадци са нахлули в тях и са обърнали всичко с краката нагоре. 

Бившият френски национал засне в какво състояние намира дома си и пусна клипа в интернет. Някои зевзеци веднага му отвърнаха: "Добре дошъл в Италия".

"Прибрах се вкъщи след мача с Парма. В дома ми в Италия - страната, в която реших да продължа кариерата си. Заварих липсващи чанти и бижута на съпругата си, но слава Богу, нищо важно. Това, което ме разтърси, е самото чувство, че съм ограбен. Слава Богу, съпругата ми и децата ми са в безопасност в Монако, но как се очаква да бъда спокоен? Как да се чувствам отново добре след всичко това? Не тичам след милионите, да, благодаря на Господ, че нищо не ми липсва, но играя футбол, защото това е моята страст. Все пак, страст или не, семейството ми е над всичко и ще взема необходимите решения за това ние да сме добре", заяви Рибери. 


 

Franck Ribery's house was robbed while he was playing at the weekend pic.twitter.com/3XdhuNSao8

— Goal (@goal) July 6, 2020