Нападателят на Славия Ивайло Димитров говори след загубата от Лудогорец с 0:3. Стрелецът призна, че Златомир Загорчич е останал недоволен от отбора си и заяви, че "ако има какво да обявява той, ще го направи пред хората”. Все пак Косъма е на мнение, че няма място за притенснеия въпреки поражението.

"Резултатът е стряскащ, но не играхме толкова лошо. Получихме два нелепи гола и закономерно загубихме от тях. Лудогорец просто беше по-добрият отбор от нас. Второто полувреме влязохме добре. Бяхме разучили добре отбора им, но първият им гол беше нелеп. Това беше никаква ситуация, като имаха по-добри шансове. Имахме принудителна смяна, но Дими е младо момче, което се справи много добре. Правихме нелепи грешки и бяхме припрени. Лудогорец е опитен и силен отбор и след като грешиш ти вкарват голове”, отбеляза Димитров.

"Не виждам място за притеснения. Играем добре и въпреки загубата се представихме добре. Продължаваме по същия начин и резултатите ще дойдат. Мачове се губят в играта. Загорчич е разочарован, но аз няма да коментирам нещо. Той, ако е решил нещо да обяви, ще го направи пред всички”, завърши Ивайло Димитров.