Предстои първи по рода си волейболен шампионат за смесени отбори в Пловдив между любителските групи в него. Страхотна инициатива и пример за единство се заформи сред феновете на волейбола, които практикуват този спорт заедно със своите приятели! 

По идея на Атанас Карачански- дипломиран социален и спортен педагог, както и администратор на фейсбук групата „Фенове на италианското волейболно първенство“ се организира любителски шампионат по волейбол между хората, които се събират да играят този красив и интелигентен спорт. 

Участниците в шампионата са на възраст от 16 до към 45-50 годишни. Има хора от всички краища на страната – от Добрич до Девин и от Брегово (Видинско) до Бургас.Играе се по системата всеки срещу всеки. Всяка седмица, през делничните дни, по един мач. 

Шампионатът започва от 5 октомври и ще се проведе в залите "Сила", "Олимпиада", "Лаута" и "Строител". Като всеки от отборите решава къде ще домакинства според изтегления вече жребий. Жребият за турнира е както следва:

1 кръг : Рубикон - Гъзетата; Третия отбор - Рилски орли; Машините - MatN; Weekend&Chill - Орел, Рак и Щука

2 кръг: Рубикон - Рилски орли; Weekend&Chill - Машините; Гъзетата - MatN; Третия отбор - Орел, Рак и Щука

3 кръг: Рубикон - Третия отбор; Орел, Рак и Щука - MatN; Рилски орли - Машини; Weekend&Chill – Гъзетата

4 кръг: Рубикон - Орел, Рак и Щука; Гъзетата - Машините; MatN - Рилски орли; Weekend&Chill - Третия отбор

5 кръг: Рубикон - Weekend&Chill; Рилски орли - Гъзетата; Орел, Рак и Щука - Машинитe; MatN - Третия отбор

6 кръг: Рубикон - MatN; Гъзетата - Орел, Рак и Щука; Weekend&Chill - Рилски орли; Третия отбор – Машините

7 кръг: Рубикон - Машините; Weekend&Chill - MatN; Рилски орли - Орел, Рак и Щука; Гъзетата - Третия отбор

От организаторите молят всеки един радетел на волейбола в област Пловдив да помогне със средства или с каквото може за да можем да покрием наемите на залите за турнира както и малки предметни награди за отбора победител и най-изявените състезатели. За цялостната организация на турнира са нужни не повече от 1000 лв. Те са подготвили и пакети за спонсорство както следва:

Ø Бронзов пакет - 100 лв.

Ако изберете да ни помогнете и закупите такъв пакет, ние ще ви помогнем като ви предоставим маркетингова активност като лого на специален банер които ще слагаме в залата на всеки мач и на финалната четворка, споменаване в съобщенията до медиите като спонсор на събитието. 

Ø Сребърен пакет - 500 лв.

Бронзов пакет +логото ви на онлайн излъчване на мачовете във фейсбук и лого на видно място (на гърдите) на  тениските на един от отборите.  С тези средства отборът ще закупи спортни екипи и така всъщност вие ще бъдете рекламирани и в други турнири в които ще участва отбора.

Ø Златен пакет - 1000 лв.

Сребърен пакет + един от отборите да се казва с името на фирмата ви и обявяването ви за генерален спонсор на турнира 

Контакти с организаторите:

Йордан Трифонов - Пресаташе на турнира - тел. 0879800011

Атанас Карачанански - 0886808213