Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не критикува своите футболисти след нулевото равенство с Арда. Босненецът акцентира, че отборът му е трябвало да прави добре две неща, след като тимът от Кърджали е бил достатъчно опасен на контраатака.

Акрапович също така коментира и временната лидерска позиция на „смърфовете” в efbet Лига.

„Арда се представи много добре, а ние имахме лош ден. Равенството мисля, че е добре. В играчите имаше липса на свежест – Митко и Бирсент не изглеждаха добре, но се раздадоха докрай. Изгледахме добре в края на мача. Салинас имаше лека контузия и му беше сложно да влезе в мача. Противникът работеше добре по терена и беше опасен на контраатака с качествени играчи като Коконов и Делев. Трябва да внимаваш и да правиш игра, а не е лесно да правиш две неща”, каза Акрапович.

„Имаме желание да показваме силен футбол. В моите момчета нямаше подценяване. Искаха да стигнат до победата. Работата беше качествена по време на паузата. Не са проблем тренировките, а аз винаги искам да съм край отбора и играчите да са спокойни”.

„Нормално е да се чувстваш добре, когато си на върха. Ухае хубаво горе. За да останеш горе – трудна работа. Рано е да се говори за такива неща. Един треньор може да предупреди играчите си, че всеки следващ мач е най-важен. Сега сме на удобна позиция, а има отбори с повече проблеми от нас. Не трябва да драматизираме толкова днешния резултат и да реализираме положенията си в следващите срещи”, завърши босненският спец.