Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш предяви сериозни претенции към шотландския съдия Боби Мадън, след като тимът му направи домакинско 1:1 с Лудогорец в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 51-годишният португалец недоволства заради неотсъдени нарушения и спестен червен картон на защитник на българския шампион.

“Труден мач, но това се очакваше. Можехме да вкараме поне още един гол, но съдията не бе на ниво Шампионска лига и повлия на развитието на срещата. При това го направи в ущърб на Олимпиакос. Действията му се отразиха на развитието на двубоя. Не отсъди нарушения срещу Ел Араби и Хасан, а спести и червен картон за защитник на Лудогорец. Имаше и други моменти, в които не отсъди правилно”, обяви Мартинш.

“Съперникът беше много добре подготвен съперник. Има добри футболисти, които ни създадоха сериозни проблеми. Имаше моменти, в които не играхме добре. Показахме истинското си лице през второто полувреме, особено след 60-ата минута. Убеден съм, че след мача в България ние ще сме се класирали за следващата фаза, тъй като отборът ми работи добре, когато е под напрежение”, допълни треньорът на Олимпиакос.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа