Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич обяви, че е горд със своите футболисти след победата над Арда с 2:1. Наставникът обаче засегна и темата за отношението на привържениците на отбора към него. След смяната на Тодор Неделев от трибуните се чуха освирквания към Валентич и викове „оставка“.

Ето какво заяви босненският специалист след края на мача в Коматево:

Първото полувреме беше най-добрият футбол, който сме играли под мое ръководство. От първия ми ден тук говоря, че искам такъв футбол. Радвам се и съм много горд с това първо полувреме. Вкарахме 3 гола, единият беше отменен, но аз се доверявам на съдиите.

Имахме и няколко страхотни шанса през второто полувреме. Атанас Илиев е страхотен футболист. Той е един профил нападател, но Маркиньос е друг профил. С него ние можем да се движим с една стъпка напред.

Футболисти заслужаваха малко повече помощ от нашите фенове. Знам ситуацията в нашия отбор, знам кой е изморен и кой може да играе повече. Извадих Тодор Неделев, защото имаше леки болки и трябваше да го пазя за следващия мач. Хората може да ме мразят, но аз не съм тук да си говоря с тях, а да водя отбора и затова получавам заплата.

Трябва ни още агресия, но без да правил нарушения. Работим по това нещо, но пак ви казвам – аз съм горд с моите футболисти.