Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че е доволен от развитието на "сините" в последните месеци до днешния край на сезона. Мъри заяви, че загубата от Лудогорец днес се е получила след здрава битка, като призна, че все още има доста неща за подобряване, но като цяло отборът е направил огромна крачка напред. Специалистът също така заяви, че някои играчи на Лудогорец се държат арогантно, защото има безнаказаност.

"Стана здрава футболна битка. Лудогорец успя да отбележи от едно статично положение, ние имахме няколко ситуации. Имахме желание и динамика, но имахме проблеми със завършването на атаката. След като не сме първи всичко друго е без значение, затова не сме мислили за бронзовите медали. Мисля, че изиграхме един сезон, който бе повече от отличен и ако задържим това темпо можем да се изкачим нагоре, започна Стоилов.

36

"Като има безнаказаност напрежението ескалира. Текпетей беше за три червени картона днес, но като няма санкции идва безнаказаността. Съдиите не се справят с напрежението на терена. Възпитанието също и затова футболистите на Лудогорец се държат арогантно. Правят се, че не виждат Страхливи хора нямат място във футбола. Сляп да си, ще го видиш", заяви Мъри по повод напрежението на терена в отделни моменти.

"Играта ни в защита бе добра, но в атака не пращахме по-добре топката по фланга. Доволен съм от желанието и амбицията, имаме неща, които да подобрим особено в завършващата фаза. Голяма разлика, което бе първия и втория полусезон. Вече трябва да добавяме и майсторство".

31

"На този етап нямаме новини около селекцията. Надявам се във вторник да дойдат доста хора и да стане един футболен празник, който да бъде венец на този сезон".

"Сезонът трябва да го разделим на две части. Слаб и негативен през първата, и позитивен през втората. Направихме огромна крачка в развитието си. От отбор, който губи през мач, в отбор, който трудно губи през цял полусезон. Това бе една от най-трудните години на Левски във всякакво естество. Изградихме един отбор, който вече накара хората да забравят стария Левски, а вече гледат силния Левски", завърши Стоилов.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!