Фенклубът на Локомотив (Пловдив) изрази подкрепата си към Александър Иванов, който наскоро записа официален дебют за „черно-белите“, а срещу Берое излезе за първи път титуляр. Младият нападател влиза в историята като трети от рода Иванови, който играе за Локомотив след дядо си Александър Иванов и баща си Георги Иванов:

Срещу ЦСКА 1948 официален дебют за Локомотив направи Александър Иванов, а срещу Берое за първи път започна като титуляр със свещената фланелка. С това 21-годишният младок вписа със златни букви в историята фамилия Иванови. Той е трети от бележития род, носил черно-бялото райе.

Преди него, дядо му Александър Иванов бе част от големия отбор на Атанас Драмов, спечелил първото отличие в клубната история – Купата на Съветската армия през 1983 г. По-възрастните фенове със сигурност още помнят скандирането на агитката „Хайде, Сашо, майсторе“ в чест на големия талант, напуснал без време този свят.

За бащата на Александър младши – Георги Иванов, каквото и да се каже, ще е малко. Гонзо е най-младият футболист на Локомотив играл в официален мач на националния отбор. Той прави дебют с екипа на държавния ни тим само на 17 години – срещу Люксембург през есента на 1996 г., когато селекционер е неговият кумир Христо Бонев. В кариерата си Гонзо два пъти е избиран за Футболист на годината.

Пред Александър младши стои огромното предизвикателство да продължи бляскавата традиция на рода си. Не се съмняваме, че той ще даде всичко от себе си, за да успее. Ние сме с него!

Попътен вятър, Сашо!