Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе в перфектно настроение при завръщането на отбора от Чехия. Снощи неговите подчинени отстраниха Словачко с дузпи и се класираха за третия предварителен кръг в Лигата на конференциите.

„Ще почиваме малко, събираме кислород и тръгваме нагоре. Това не беше най-голямата ни победа, най-голямата беше играта срещу Тотнъм. Сега идва ред на Копенхаген, след това да вземем и Ливърпул“, заяви Христо Крушарски.

„Победата е най-сладкото нещо. По-сладко даже от гаджетата. Каква е атмосферата в отбора? Сега ще я видите. Всички са настроени пивко. Няма умора, Ще играем и всеки ден, ако трябва. Сега отиват директно да тренират и в неделя на мач. Ние не сме като другите – да хленчим. Защо да е къса скамейката? Играчите тепърва почват, още е рано. Има време, докато се уморят“, допълни бизнесменът.

Той даде и кратка прогноза за предстоящия сблъсък с датския Копенхаген: „Знаете моето мнение – винаги победа! Няма да казвам точен резултат, този път само победа!“, завърши собственикът на ПФК Локомотив Пловдив.