Ръководството на Локомотив Пловдив се събра на съвещание на „Лаута“ вчера, пише „Мач Телеграф“. На сбирката бяха обсъдени както организационни въпроси преди домакинството на Копенхаген в Лига на конференциите, така и причините за поражението от Локо София в неделя. Оказа се, че спортният директор Георги Иванов е закъснял да задвижи процедурата по отлагането на шампионатния мач с новака в efbet Лига между победоносния реванш със Словачко и първата среща с Копенхаген.
Желанието на треньорския щаб е било тимът да получи повече време за възстановяване и подготовка. Преди време Христо Крушарски заяви,  че неговият отбор няма да мрънка и ще спазва програмата, но след второто поражение в първенството бе отложен двубоят с Пирин, който трябваше да се играе идния понеделник. Така „смърфовете“ ще могат да планират оптимално своята подготовка за двете срещи с Копенхаген.
На обвиненията, че не е поискал отлагане на двубоя с Локо София, Георги Иванов е отговорил с критики към треньорския щаб. Христо Крушарски обаче е категоричен в подкрепата си за Александър Тунчев и е твърдо на негова страна.