Футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски ще се проведе в събота (04.09.21). В надпреварата ще се включи тим, съставен от треньорския екип и ръководството на Ботев (Пд), както и отбор на треньорите от боксовия Bultras Fight Club, съобщиха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Ето какво още информираха от КПБП относно турнира:

Освен, че може да премерят сили с отбора на треньорите, за състезателите на най-добрите 3 тима в турнира сме подсигурили изключителни награди – оригинална тениска с автографите на всички футболисти на Ботев Пловдив, както и членска карта „Ние сме Ботев“, право на 15 % отстъпка за една година в клубния магазин, плюс ключодържател, всичко опаковано в специална за случая кутия.

Наградите са осигурени съвместно с ПФК „Ботев Пловдив“! Победителят в турнира ще спечели 600лв., предоставени под формата на ваучери за фен магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1, а за сребърното място сумата ще бъде 300лв. Бронзовите медалисти пък ще получат 180лв.

В 12:00 ще е официалното откриване на турнира, като то ще започне с посещение на част от футболистите на Ботев Пловдив, от които може да получите автограф, а след това ще продължи с демонстрация на част от момчетата от Bultras Fight Club. В програмата следват развлекателни игри, за които записванията ще стават на място-дърпане на въже и канадска борба. В 14:00 ще се подновят и футболните срещи.

Пожелаваме успех на всички участници, очакваме Ви!